Thuis

Shenzhen Logic International Logistics Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Goede bevrachter. Ik ben tevreden. Adviseer!

—— Constantin Chiri

De goede Geadviseerde dienst!

—— Mohammed Faiya

De Shenzhenlogica is een Professionele logistische partner, houden wij coopreations rond 6 jaar. Wij kennen Shenzhen-Logica van onze leverancier Cindy van China, danken u Cindy, introduceerde u me een groot logistiekagent!

—— Aleksandar

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Internationaal die de Logistiekco. van de Shenzhenlogica, Ltd, dat in 2015 vestigde, met het hoofdkwartier op theNo .1 Pakhuis van de logistiekpark van Feikuai tong wordt gevestigd, Huangtian-gebied, Xixiang, Baoan-district, Shenzhen, China.  Als uitvoerig logistiekbedrijf, Co. van de Logicalogistiek, Ltd gespecialiseerd in het aanbieden van de internationale dienst van de vrachtagent, met inbegrip van internationale lucht die verschepen, internationale overzees die, internationale uitdrukkelijk, opslag, inspectie, inklaring, logistiekconsultation&solution verschepen.
  Wijdde het Internationale de Logistiekbedrijf van de Shenzhenlogica in internationaal vervoer vele jaren en bereikte veel succes, Shenzhen-geeft de Logica altijd ernaar om de eisen van de klant, streeft om hen aan te bieden de multiangle, cmnibearing, geschikte en stabiele logistiekdienst, met het bedrijfsidee van Integriteit en Win-win, Transworld-Logistiekreserveonderdelen geen inspanning om de klanten te dienen en de maatschappij te belonen.

 • OEM / ODM

  Luchtvracht, Overzeese Vracht die, Oceaanvracht, FCL&LCL, Overzeese Vracht, OceaanVrachtvervoerder, Cargadoor, Vrachtvervoerder, Vrachtagent, Internationale Logistiek, Internationale Overzeese Vracht, Internationale Vrachtvervoerder door:sturen

   

  Is internationaal Logistisch Co. van de Shenzhenlogica, Ltd een jong en energiek bedrijf met Snelle ontwikkeling.
  Wij verschepen wereldwijd diverse goederen 5000kg aan door overzees en de lucht per week. Het is gebaseerd op de concurrerende het verschepen kosten en oprecht is de dienst aan elke klant, een win-win situatie onze Ontwikkeling Concept.What die wij zijn een goede zakelijke relatie op lange termijn hebben gewild, bent u niet alleen een klant maar een kostbare partner.

   

 • R & D
Contactgegevens
Shenzhen Logic International Logistics Co., Ltd.

Tel.: 86-755-23290197

Fax: 86-755-23290197

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)