Thuis

Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

ONGEVEER DE V.S.


Shenzhen INTERNATIONAAL het VERVOERco van SHENZHEN YUCHENG, binnen gevestigd Ltd in 2014, hebben wij meer dan 9 jaar ervarings op vervoer, hebben wij filiaal en pakhuis in Ningbo, Shanghai, Xiamen en Yiwu, wij ook het Bedrijf van de opstellingslogistiek in La, de V.S., om de geschiktere dienst voor onze clinets te verlenen. In de V.S., is ons pakhuis ongeveer 120.000 vierkante voet, kunnen wij opslag, etiket, het dropshipping doen.

 

Wij zijn professioneel op verschepende lading van China aan de V.S. door het direclty vliegen, de huis-aan-huisdienst van DDU/DDP, Fba van Amazonië, levering die aan persoonlijk adres of zakenadres verschepen. Wij hebben ook goede samenwerking met EMC, ZIM, de scheepvaartlijn van Matson, die door overzees verschepen wij 11-14 dagen kunnen doen, verschepend door de lucht wij 5-7 dagen kunnen doen, verlenen wij ook expresdienst als: DHL/UPS/FEDEX/TNT de dienst. Onze Visie: Om de eerste keus in grensoverschrijdende globale logistiek voor de V.S. te zijn maximaliseren de cliënten, om de eminente dienst te verlenen te creëren waarde voor onze partners, laten de groei toe en ontwikkelen samen efficiënte zaken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd de Internationale Vracht die van Shenzhenyucheng Co., Ltd (yc-LOGISTIEK) door:sturen gevestigd in 2014 en heeft meer dan 50 werknemers. Het is hoofdzakelijk bezig geweest met internationale uitdrukkelijke, internationale lucht, en FBA van Amazonië logistiekvervoer. Het bedrijf heeft 5 Jinpincheng-opslag in Ali International Station. Direct onder ogen ziend buitenlandse klanten, met sterke reclamemiddelen en middelen de van uitstekende kwaliteit van het vervoerskanaal, voorziet het bedrijf klanten van de verwerving van de agentschaphandel, fabrieksinspecties, professioneel logistiekvervoer, one-stop diensten van de verwervingslogistiek, en voorziet klanten van een volledig de keten van de buitenlandse handelsindustrie de Dienstbedrijf, heeft het bedrijf 30 bestaande leden van het buitenlandse handelsteam.

Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd. Shenzhen Yucheng International Transport Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Agent

Exporteur

Verkoper

Merken : YC-logistiek

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 80000000-20000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%